Profil


Hi Young blogger… 😀 (surely for older has more steady on their blogging)

I start with Bismillah..

Lost to feeling (actually felt long time ago) the year changes with 2011 shows us that we have to increasing our live with more support and spirit on all things. ‘N, somethings happend in the past just for lesson learned suppose in order not like a “civer” (=falling in the same hole). Oppositely, we must face with ” Next Day is better than Today”

Okay (not to much saying)

Me, Afisena (nice nickname on net) is one of many blogger in Indonesia. Furthermore about me, respond on Facebook as address below.

THis blog is a personal blog, including bussiness blog. First intent is I only has idle PageRank from google with state position “0” (nol, not Oh :D). Interesting to changes, I must take consequences. Yup, here we are my blog that I will develop starting from usual information, tips and trick, news, until online bussiness, without concerning with SARA and NEPOTISM. our Motto is

“If Other Able, Why we are Not”

Exhausted the World cannot change hobby, and Hobby is not something makes world exhausted..Therefore, find your hobby, aspire, and interesting by yourself.

Contact us @ fazzoid_1234@yahoo.com (email and facebook)

Advertisements
Comments
  1. afisena says:

    bagus tuh identitasnya, tambahin donk supaya lengkap??
    makasih

  2. mohawkboyz says:

    Alhamdulillah, akhirnya sang KM telah menunjukkan taringnya di dunia Informasi dan Teknologi.

    BTW, yang komentar profil kamu siapa ya? perasaan kenal deh!! Haha…

  3. dhini puspitasari says:

    luar biasa nih…baru aku ajarin dikit ajah udah jadi bagus(ngaku2 ngajarin)….terakhir ngeliat blog kamu….biasa bgt…sekarang udah bagus…lumayan lah untuk newbie…..blog aku jadi kalah niy…blog aku sekaranag jarang diupdate,…semenjak……..
    isinya juga bagus2….apalagi yang proposal nikah…kayanya curahan hati bgt ya….hahahaha….
    deuh yang pengen nikah…waduh sepertinya yang senior dikelas bakal didahului sama kamu niy klo urusan married…ya atuh sok atuh dipercepat…salary udah oke….umur udah cukup….tinggal…

    pokonya ditunggu ya invitationnya….

    salam sukses

  4. anas says:

    assalamu’alaikum, akhirnya bisa kunjungan balik nih sekalian taqobalallahu minna wa minkum.
    Gmn masih di SLB?
    Oh ya masalah masukan untuk ngeblog? perbanyak nulis dan banyak belajar dari yang sudah mumpuni. Banyak blogger2 asing yg enak dibaca, salah satunya copyblogger.com

  5. afisena says:

    wa’alaikum salam Kang Anas…iyah, masih di SLB, alhamdulillah. Kang Anas sendiri masih di sana khn??
    iya..sama2 taqobbal yaa kareem.
    makasih Kang..untuk memperluas materi n kontent boleh ya ngopi2 dikit dari kang Anas…ngambil idenya aja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s